Вівторок
16.04.2024
12:38
Вітаю Вас Гість
RSS
 
Блог учителя
української мови та літератури

  Матіос Наталії Олексіївни
Головна Реєстрація Вхід
Вивчаємо українську »
Меню 

Календар України
Народна мудрість

Відомі люди про мову

Категорії розділу
оцінка моїх уроків [0]

Погода
Погода в Україні Погода в Україні Погода в Україні

Міні-чат
200

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 34

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2015 » Лютий » 22 » "Учитель року –2015"
12:14
"Учитель року –2015"
16 лютого на базі Вищого професійно-технічного училища №8 відбулося урочисте відкриття II туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2015». Конкурс проводиться з метою виявлення і підтримки творчої праці вчителів, керівників навчальних закладів, підвищення їх професійної компетентності, популяризації педагогічних здобутків. 
                           
 
19 лютого 2015 року відбувся практичний етап конкурсу «Учитель року – 2015», він проходив на базі навчальних закладів міста Чернівці. Адміністраціями  навчальних закладів забезпечено підготовку до проведення практичного етапу. 
 
 
 
Будучи учасником у номінації «Українська мова та література», проводила урок на  тему: «Найосновніші відомості про творчу спадщину митця М.Вінграновського, поета, прозаїка, кіномитця, учня О.Довженка. Інтимна лірика митця. Поезія «Сеньйорито акаціє, добрий вечір…»
                 
   

Приємно, що на сайті Департаменту освіти і науки Чернівецької обласної державної адміністрації зазначено: 

"Вчителі – учасники конкурсу продемонстрували власну фахову підготовку, рівень володіння методикою викладання навчального матеріалу, уміння творчо використовувати найновішу інформацію, застосовувати інноваційні технології, зробили ще один крок до вершин педагогічної майстерності."

II тур Всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2015» проходив з 16 по 20 лютого. Він складався із п’яти частин: проведення майстер-класу, фахового тестування, уроку та його самоаналізу, виконання творчого завдання (підготовка та реалізація освітнього проекту).

Членами журі відзначено значимість та соціальність блогів конкурсантів, зокрема інтерактивність та мережеву культуру, навчальну цінність: Собко В.І. (Бобовецький НВК Сторожинецького району), Матіос Н.О. (Дихтинецька ЗОШ І-ІІІ ст. Путильського району) – у номінації «Українська мова та література».

Фахове журі відзначило новизну (оригінальність) презентованих проектів: Собко В.І. (Бобовецький НВК Сторожинецького району), Матіос Н.О. (Дихтинецька ЗОШ І-ІІІ ст. Путильського району), Окйай Х.М. (Чернівецька ЗОШ І-ІІІ ст. № 8 Чернівецької міської ради), Калинчук М.Г. (Коритненська ЗОШ І-ІІІ ст. Вижницького району) – у номінації «Українська мова та література». 

Відзначено, що учасниками конкурсу дано самоаналіз проведених уроків відповідно до вимог методики викладання предметів. Журі оцінило на належному рівні проведений самоаналіз уроку учасниками: Матіос Н.О. (Дихтинецька ЗОШ І-ІІІ ст. Путильського району), Собко В.І. (Бобовецький НВК Сторожинецького району), Цимбалюк Т.В. (Хотинська ЗОШ І-ІІІ ст. № 5), Ковальчук М.І. (Кельменецький ліцей) – у номінації «Українська мова та література».

21 лютого на базі Чернівецького обласного центру естетичного виховання «Юність Буковини» відбулося урочисте закриття ІІ туру Всеукраїнського  конкурсу  «Учитель року-2015».
Непомітно пролетіли конкурсні дні. Радість і хвилювання,  гордість за колег і щастя від спілкування з учнями супроводжували конкурсантів протягом цього відрізка часу. Конкурс став саме тим акордом, який налаштував серця і думки освітян на вияв кращих рис учительства через творче суперництво, визнання та пошанування. 
Щирі слова вітання пролунали для переможців конкурсу та всіх учасників від крайової влади, представників обласних освітянських організацій і титанів  педагогічної ниви Буковини.

Під час  заходу було  нагороджено переможців  ІІ туру Всеукраїнського  конкурсу  «Учитель року-2015»

             

Серед переможців обласного етапу конкурсу і я, за що мене урочисто нагородили Дипломом ІІІ ступеня, грошовою премією та цінним подарунком!  

(Матеріали взято на сайті Департаменту освіти і науки Чернівецької обласної державної адміністрації)

Детальніше...

Переглядів: 1225 | Додав: Matios_no | Рейтинг: 2.0/1
Всього коментарів: 5
avatar
1 hrytsyuknadiya • 15:44, 20.02.2015
Ви сієте в душах  дітей світло віри і надії в наступний день. Як говорив Василь Пачовський: "Ви сьогодні більше як учитель, Ви громадянин на весь зріст."
avatar
2 inna_na • 15:45, 20.02.2015
Вітаю з перемогою!
avatar
3 Michael Hrytsyuk • 11:51, 09.03.2015
Ми знали, що ви будете у числі переможців!
avatar
4 dtschool • 16:46, 13.03.2015
Педколектив школи висловлює вам вдячність за перемогу у конкурсі. Діти визнають вчителів високої душі і праці. Великодушні люди, завжди добрі люди, їм не властива злоба, вони не знають, що таке ненависть. Характеристика, колего, списана із вас...
avatar
5 Михайло Грицюк • 11:24, 23.10.2017
Класно!
avatar
Народна мудрість

Вхід на сайт

Нові коментарі

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Пошук

Афоризми

Календар
«  Лютий 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728

Архів записів

Що Ви знаєте про блог?

Корисні посилання
  • Міністерство освіти і науки України
  • Департамент освіти і науки Чернівецької обласної державної адміністрації
  • Відділ освіти Путильської районної державної адміністрації
  • Районний методичний кабінет
  • Школа, в якій працюю: Дихтинецька ЗОШ І-ІІІ ступенів
  • «Педрада» - портал освітян України